Dammenvegen 16 2407 Elverum Norge

Adresse

Dammenvegen 16
2407 Elverum

Gnr. 31 Bnr. 383 i Elverum kommune.

Beliggenhet, adkomst

Dammenvegen 16 er en moderne og stor familiebolig beliggende i et attraktivt og rolig boligområde i Øverleiret! Sentrumsnært med gangavstand til sentrums alle fasiliteter, skole- og barnehage. Kort vei til mange fine turstier og skiløyper fra trimplassen!

Adkomst: Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandet visningsklit på de oppsatte fellesvisningene. Velkommen!

Nærområdet

Eiendommer ligger sentralt til i et eldre og godt etablert boligområde i Øverleiret med gangavstand til det aller meste Elverum sentrum har å by på. Et steinkast fra gådsplassen ligger Frydenlund barneskole med 1-7 klasse, kort vei til flere barnehager i området. Rett bak boligen ligger Christianfjeld festning med et nytt og pupulært discogolf anlegg. Gangavstand til fine langrennsløyper og turmuligheter i Øverleiret/Bryggeriberget.

Ellers har Elverum et rikt utdanningstilbud med høgskole- og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1980

Bygninger og byggemåte

Grunn antatt med jordmasser og høy sandsortering. Fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur med leca. Drenering antatt fra byggeåret. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med mineralull. Utvendig stående og liggende kledningsbord. Vinduer med isolerglass, utvendig løse sprosser. Vinduer fra 1980. Saltakskonstruksjon med kaldtloft. Tak tekket med metallplater fra 2016. Renner og nedløp av metall fra 2016. Ett-løps innvendig elementpipe. Etasjekillere med trebjelkelag antatt isolert med mineralull.

Garasje fra 1985. Støpt gulv å grunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, samt liggede ved tilbygget bod. Leddport i metall med automatikk. Saltak tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.

For ytterligere informasjon, se tilstandsrapport datert 09.04.2018.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 178 kvm, Bruttoareal: 199 kvm

1.Etasje: Bra: 109 kvm, P-rom: 109 kvm.
Inneholder: Stue, Kjøkken, bad og 3 soverom.

Sokkeletasje: Bra: 69 kvm, P-rom 58 kvm, S-rom: 11 kvm.
Inneholder: Baderom, vaskerom, 2 soverom og entré/gang.

Garasje: Bra: 23 kvm, S-rom: 23 kvm.
Inneholder: Garasje og bod.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos opprdagsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Dammenvegen 16, en stor og romslig familiebolig med gjennomgående god standard. En lys og luftig entré ønsker deg velkommen inn med sine flislagte gulv, skyvedørsgarderobe og god plass. Videre innover har du adkomst til soverom, bad, vaskerom og bod samt trappegangen opp til 1. etasje.

Kjøkken og spiseplassen fremstår som et luftig og trivelig oppholdsrom å befinne seg i. Et apetittelig kjøkken å tilbrede mat på og god plass til spisegruppe hvor familien samles til frokost eller likeledes venner til god mat og drikke.

Stor og lys stue med gode møbleringsmuligheter. Generøse vindusflater fra sør gir godt innlys i rommet. Adkomst til dels overbygget terrasse med gode solforhold og overbygg for jacuzzi.

Boligen har tilsammen 5 lyse soverom av god størrelse. Rommene har plass til seng, garderobeløsning, skrivepult eller annet møblement av eget ønske.

To boder i kjeller for oppbevaring av ting og tang.

Flere rom har gjennomgående downlights i himling som gir boligene og dens rom flott belysning.

Kjøkken
Romslig og delikat kjøkken fra 2016 med et herskapelig og moderne preg. Kjøkkenet har lysmalte fronter og laminerte skrog. Kjøkkenet har en påkostet benkeplate i granitt og mosaikkfliser i benkeryggen. Godt med skap- og benkeplass samt en praktisk og velfungerende kjøkkenøy. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys og mikro. Spiseplass i tilknytening til kjøkkenet hvor hele familien kan samles til alle måltider.

Bad & Vaskerom
Badet i 1.etasje er fra 2016 og har et moderne og delikat preg med sine store mørke fliser på gulv og vegger. Elektrisk gulvvarme som gir en behagelig og jevn teperatur i rommet. Servant i lys innredning med god oppbevaringsplass, WC og badekar med løveføtter.

Bad i sokkeletasje fra 2003 med lyse fliser på gulv og vegger. Elektrisk gulvvarme. Installasjoner med servant, vegghengt WC og dusjhjørne med glassdører.

Praktisk vaskerom i sokkeletasje fra 2016 for god organisering av klær i en hektisk hverdag. Flislagt gulv og vegger med laminerte plater. Vaskeromet har naturlig nok opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask i metall og varmtvannsbereder er installert.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap med jordfeilautomater i entre med måler i skap. 3-fase 230V anlegg md 35A hovedsikringer.
40A overspenningsvern. Hovedsaklig skjult ledningsnett. Downlights ved flere rom og utvendig ved overbygget terrasse og takutstikk.
Kommunalt vann- og avløpsnett. Stoppekran på vaskerom i kjeller. Bereder på ca. 200 liters kapasitet på vaskerom. Armaturer av blandet alder. Det er montert utekran.

Generelle materialvalg
Gulv med laminat, fliser og belegg. Vegger med malte trefiberplater og fasadestein. Himlinger med himlingsplater, behandlet panel og malte plater.

For ytterliggere informasjon se tilstandsrapport datert 09.04.2018 og selgers egenerklæringsskjema.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i stue og panelovner på enkelte rom. Peisinnsats ved kjøkken og spiseplass.

Parkering

Parkering i garasje eller på gårdsplass med parkering for 2-3 kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 972 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en hellende sørvendt tomt med enkelte flate partier. Etablert hagedel med plen og diverse beplantning. Steinlagte kanter og uteplass. Innkjøring og gårdsplass med belegsningsstein.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen er underlagt reguleringsplan nr. 2 for Elverum Leir fra 1924, med formål om bolig.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1979/3556-1/15 - 14.05.1979 - Bestemmelse om bebyggelse.
1981/7116-1/15 - 09.12.1981 - Bestemmelse om vannledning.
1982/7362-1/15 - 15.12.1982 - Erklæring/avtale.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse p eiendommen, datert 22. mars 1982.

Prisantydning

4 080 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 09.04.2018
Ligningsverdi : 915 145,-
Sekundær ligningsverdi : 2 928 465,-
Ligningsverdi pr. : 12.04.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Forsikring

Sparebank 1

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 19 495 pr. år
Inkluderer: Renovasjon, eiendomsskatt, vann- og avløp etter forbruk, feiing- og tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

- Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.
- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

.
Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr. 4 100,- til kr. 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Oppdragsnummer: 2-18-0019.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 080 000,-
 • Kommunale avgifter: 19 495,-
 • Ligningsverdi: 915 145,-
 • Primærrom: 167 m2
 • Bruksareal: 178 m2
 • Bruttoareal: 199 m2
 • Tomteareal: 972 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Dammenvegen 16 2407 Elverum Norge

Visning

 • For visning utover de annonserte tidene, kontakt megler Hans Petter Carlsson.
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 117967343