Syrinvegen 4 2409 Elverum Norge

Adresse

Syrinvegen 4
2409 Elverum

Gnr. 25 Bnr. 180 i Elverum kommune.

Beliggenhet, adkomst

Syrinvegen 4 er en enebolig beliggende på attraktive Søbakken i et vel etablert og eldre boligområde. Herfra har du gangavstand til butikk, Søbakken barneskole, barnehage og flotte turområder i Stavåsen. Gang- og sykkelsti like ved eiendommen og inn til sentrum samt bussholdeplass.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandet visningsskilt på de oppsatte fellesvisningene, huset er merket med "Til salgs" plakat.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et sentrumsnært område. Søbakken skole med 1-7. klasse ligger 400 meter fra boligen, barnehage omtrent 1 km unna. Nærbutikken Spar ligger med gangavstand på 100 meter fra utgansdøren og har post i butikk. Bussforbindelse er svært gode inn til Elverum sentrum som ligger ca 1,5 km fra eiendommen. Det er også gang- og sykkelsti i umiddelbar nærhet som tar deg trygt til sentrum enten du vil gå eller sykle. Elverum sentrum har et stort tilbud av butikker og kjente kjeder med sine to kjøpesentre og butikker i hovedgaten.

Elverum beriker seg med mye flott natur, fra eiendommen er det kun en kort spasertur til Glomma om man ønsker å prøve fiskelykken og nyte synet av elva. Sagtjernet som ligger midt på Søbakken byr på et yrende folkeliv i sommerhalvåret, har en flott badeplass, brygge og et lite stupetårn. Et fint sted å nyte herlige sommerdager. Stavåsen med sine milevis lange stier og veier ligger i gangavstand til boligen, her kan flott natur nytes enten til fots eller på sykkel. I vintehalvåret har skistadion i tilknytning til Strandbygda IL mange flotte og oppkjørte skiløper med god belysning i inngangen til Stavåsen i vinterhalvåret.

Ellers har Elverum et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1969

Bygninger og byggemåte

Grunn bestående av sandmasser. Antatt fundamentert med støpte betongsåler til fast byggegrunn. Grunnmurer av betong, ringmur ved tilbygg antatt med lecablokker. Støpt hvelv for innvendig oljetank i kjeller. Opprinnelig Moelvenhus med flat takkonstruksjon. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med mineralull. Yttervegger med stående kledning. Vinduer med isolerglass ved 1.etg, samt et i kjeller ellers varevinduer. Saltakskonstruksjon tekket med metallplater i 2009. Renner og nedløp av metall. Et-løps elementpipe.

Inntilbygget garasje med ringmurer i leca. Gulv med betong, yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innervegger dels kledd med gipsplater. Automatisk leddport fra 2011. Vinduer med doble glass. Yttertak tekket med metallplater, renner og nedløp av metall.

Inntilbygget bod på 6 kvm.

For ytterliggere informasjon se takst, datert 18.03.2018.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 167 kvm

1.Etasje: Bra: 88 kvm, P-rom: 88 kvm.
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, entré, bad toalettrom, gang og 2 soverom.

Kjeller: Bra: 63 kvm, P-rom: 35 kvm, S-rom: 28 kvm.
Inneholder: Vaskerom, soverom, trappegang, 2 boder og tankrom.

Garasje: Bra: 26 kvm, S-rom: 26 kvm.
Inneholder: Garasje.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos opprdagsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Er dette din nye bolig på sentrale Søbakken? Velkommen til Syrinvegen 4 er en eldre modernisert enebolig med 3 soverom, 2 bad, kjøkken og en romslig stue og spisestue. Lyse fargevalg på boligens overflater rundt om i alle rom. Spisestuen har generøse vindusflater som gir et godt innlys i store deler av oppholdsrommet i 1.etasje. Stue med adkomst til vestvendt veranda. Boligen har 2 soverom i 1.etasje og et i kjelleretasjen. Samtlige rom har plass til seng, garderobeløsning, skrivepult eller annet møblement du måtte ønske. Liten tv-stue i kjelleretasjen er perfekt om du vil trekke deg litt tilbake som barn, ungdom eller voksen.


Kjøkken
IKEA kjøkken fra 2016. Innredning med laminerte fronter og skrog. Plaminerte plater i benkeryggen. Oppvaskkum i kompositt. Overskap med glassfelt og downlights. Opplegg for vaskemaskin. Frittstående plass til hvitevarer/nisje.


Bad/Vaskerom
Bad i 1.etasje fra 2009 med flislagte gulv og vegger. Installasjoner med servant i innredning og dusjkabinett. Innredningen er fra 2016. Badet varmes opp med stråleovn.

Separat toalettrom med flislagt glv og laminerte plater på vegger. Installasjoner med servant i innredning og gulvmontert WC. Oppvarming med panelovn.


Kombinert bad og vaskerom i kjeller fra 2011. Flislagt gulv og vegger med laminerteplater. Gulvmontert WC, servant i innredning og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming med panelovn.


El-anlegg/VVS
Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i kjellertrapp. 3-fase 230V anlegg med 50A hovedsikringer. Hovedsaklig skjult anlegg.
Varmtvannsbereder fra 1994 plassert i vaskerom i kjeller på ca. 198 liters kapasitet. Stoppekran på vaskerom. Montert utekran med stengefunksjon i kjeller.


Generelle materialvalg
Gulv med parkett og laminat. Vegger med malt panel, malt stretapet, malte plater, malt mur og skifer. Himlinger med panel, malt panel og himlingsplater. Overflater av blandet alder. Enkelte rom med ny laminat i 2017 samt overflatebehandlinger.


Vi oppfordrer interessenter til å lese gjennom taksten.

Oppvarming


Boligen varmes opp med strøm, ved og olje. Montert luft/luft varmepumpe i stue i 2011. Innvendig oljetank i kjeller.

Parkering


Parkering i garasje eller på gårdsplass med flere biloppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 845 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage


Eiendommen har en flat tomt vendt mot vest. Innkjøring med belegningsstein og parkering for 2-3 biler. Hage pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Det er gjerde rundt eiendommen. Inntilbygget garasje mot nord, samt svalgang. Inntilbygget bod på sørsiden.

Vei, vann og avløp


Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan


Eiendommen er underlagt reguleringsplan for Søbakken nr 19-1 fra 1967.

Tinglyste rettigheter og servitutter


Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Kopi av disse kan fås av megler.

1969/5996-2/15 - 05.12.1969 - Rettigheter iflg. skjøte.

Ferdigattest


Det foreligger ferdigattest datert 1. mars 1976
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 21. desember 1973.

Prisantydning

2 790 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 18.03.2018
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 959 000,-
Markedsverdi : 2 950 000,-
Teknisk verdi : 2 959 000,-
Ligningsverdi : 809 372,-
Sekundær ligningsverdi : 2 589 991,-
Ligningsverdi pr. : 26.03.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 15 390 pr. år
Inkluderer: Eiendomsskatt. renovasjon, vann- og avløp etter forbruk, feiing- og tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst.

Andre opplysninger

- Det er innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen. Kopi av dette kan fås av megler.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Oppdragsnummer: 2-18-0014.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 790 000,-
 • Kommunale avgifter: 15 390,-
 • Ligningsverdi: 809 372,-
 • Primærrom: 123 m2
 • Bruksareal: 151 m2
 • Bruttoareal: 167 m2
 • Tomteareal: 845 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Syrinvegen 4 2409 Elverum Norge

Visning

 • For visning utover de annonserte tidene, kontakt megler Hans Petter Carlsson.
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 116768230